U ponedeljak 5. oktobra 2020. godine počela je realizacija nastave u Školi za ljubitelje matematike i programiranja ,,Integral“ u Valjevu.


Podružnica matematičara Valjevo je ove godine upisala 35. generaciju polaznika škole za mlade matematičke i 7. generaciju polaznika škole za programerske talente. Ciljevi ovih specijalizovanih programa, koji se realizuju za učenike od drugog do osmog razreda osnovne škole, ogledaju se u pružanju kvalitetne podrške mladim matematičarima i programerima u njihovom napredovanju i otkrivanju lepota nauke, kao i u savladavanju složenijih školskih sadržaja i priprenju za takmičenja.


S obzirom na aktuelne pandemijske okolnosti i modifikovane metode rada obrazovnih ustanova, ,,Integral“ ove godine služi svim vrednim i svestranim učenicima da dopune i prodube svoja znanja.

Nastava se izvodi uz sva poštovanja preventivnih mera, a polaznici će imati priliku da tokom 25 radnih nedelja, sve do proleća naredne godine, pohađaju zanimljive napredne kurseve matematike i programiranja. Priključivanje novih polaznika radu škole biće moguće tokom celog oktobra.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …