Štab za vanredne situacije Valjeva naložio je Gradskoj upravi formiranje radne grupe koja će pripremiti plan inspekcijskog nadzora u cilju kontole mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 na teritoriji Valjeva. Inspektorima Gradske uprave naloženo je da redovno kontrolišu dezinfekciju ulica, stambenih zgrada i pijaca.

 

Komunalnim preduzećima Vidrak, Vodovod i Polet naloženo je da dosledno izvršavaju sve mere za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolsesti COVID-19 i da dnevne izveštaje dostavljaju komandantu Štaba, načelniku Štaba i predsedniku SOT.

 

Zaključkom Štaba za vanredne situacije Valjeva rad svih delatnosti, izuzev banzinskih pumpi i apoteka, ograničen je na vreme od 6 časova ujutro do 23 časa uveče. Stalna manifestacija Tešnjarske večeri se odlaže do poboljšanja epidemiološke situacije.

 

Štab je preporučio bankama da prilikom obavljanja delatnosti poštuju i kontrolišu mere socijalnog distanciranja u poslovnicama, kao i ispred njih.

 

Kako je saopšteno nakon sednice Štaba za vanredne situacije ovi zaključci, naredbe i preporuke su doneti u cilju sprečavanja intenzivnog širenja koronavirusa.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …