Ovog vikenda je nastavljena plivačka sezona u Srbiji, i to "Petnica kupom" u Valjevu. Učešće je uzelo 26 klubova iz većine gradova Srbije, praktično, od Subotice do Leskovca. Nastupilo je preko 300 plivača svih uzrasnih kategorija.
U ekipnom plasmanu prvo mesto je osvojio PK "Plavi Talas" iz Beograda, drugoplasiran klub je domaćin "Valis" dok je na trećem mestu plivački klub "Lajk" iz Lajkovca.
Najuspešnija plivačica mitinga je bila Petković Iva iz plivačkog kluba "Leskovac", dok je najuspešniji plivač bio Đurđe Matić iz plivačkog kluba "Vračar".
Plivači "Valisa" su ukupno osvojili 49 medalja, od čega 16 zlatnih, 18 srebrnih, i 15 bronzanih.
Zadovoljni smo što se takmičarsko plivanje nastavilo u Valjevu, i to jako uspešno. Svi gostujući klubovi su bili zadovoljni organizacijom i uslovima za nastup svojih plivača. Naši plivači su svojim rezultatima pokazali veliku želju za uspehom i pored tromesečne pauze, neki od njih su čak postigli i svoje nove lične rekorde. Za uspešnu organizaciju dugujemo zahvalnost i našim sponzorima: kompaniji "Frikom", Pekari "Domino" i mesari "Jovanović", kaže predsednik plivačkog kluba "Valis" Branislav Kovačević.

Bazen Petnica
Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…