Udruženje poslovnih žena “EVE”  sa izuzetnim zadovoljstvom poziva Vas na radni susret žena  u okviru projekta  “KLIKNI VALJANO”- podizanje digitalnih znanja i  kompetencija žena u ruralnim sredinama.

Ovaj projekat finansiran je od strane Ministarstva za trgovinu, turizam i telekominikacije Republike Srbije sa glavnim ciljem uspostavljanja modela za ekonomsko osnaživanje žena u ruralnim područjima kroz unapređenje informatičkih znanja i veština i ovladavanje postupcima internet marketinga.

Radni susret žena biće održan 15. juna (ponedeljak) , 2020. godine, u Sali na Prvom spratu, Fakultet zdravstvenih i poslovnih studija-Univerzitet “Singidunum”, Valjevo, Ul. Železnička, br.5, sa početkom u 12,30 sati. 

Susret se realizuje uz učešće Tatjane Matić, državne sekretarke Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Posvećen je sagledavanju postignutih rezultata u realizaciji projekta i sagledavanju daljih pravaca i mogućnosti za unapređenje znanja i veština žena i podršku njihovom ekonomskom osnaživanju.

Nakon realizovane obuke, mentorskog rada, uz obezbeđivanje uslova za rad uz najsavremeniju opremu i radno okruženje u okviru Projekta, potrebno je nastaviti sa novim strategijama razvoja i unapređenja kako ličnih znanja i veština, tako i poslovanja svake žene preduzetnice i poljoprivrednice. U tom smislu svi predlozi i sugestije za dalju saradnju su dobrodošle!

Radni susret biće realizovan u dva dela, na sledeći način:

Prvi deo: Panel ” Žene danas – izazovi i perspektive”

Uručivanje zahvalnica za učešće, saradnju i podršku u projektu

Trajanje: 12,30 – 13,30 časova

Drugi deo: Poseta Porodičnom poljoprivrednom gazdinstvu “Tešanović”, Đurđevac

Odlazak nakon završenog Panela.

Za sve detalje možete se obratiti Ljubici Marković, koordinatoru projekta na  mail : ljubica.markovic11@gmail.com

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …