Državna Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija objavila je konkurs za upis novih studenata u Valjevu u prvom, junskom roku. U valjevskom Odseku Akademije, nekadašnjem VIPOS-u, biće upisano 229 studenata u školskoj 2020/21. godini, od kojih će njih 70 studirati o trošku državnog budžeta.

U prvu godinu strukovnih studija u novoj školskoj godini valjevska državna visoka škola ekonomije i informatike upisuje ukupno 229 studenata. Od tog broja, za njih 70 studije se finansiraju iz budžeta Republike Srbije, dok su ostali samofinansirajući.

Studenti se upisuju na studijski program Poslovna informatika ili Poslovna ekonomija sa modulima Finansije, bankarstvo i osiguranje, Marketing, trgovina i turizam, Računovodstvo, revizija i porezi i Agroekonomija i ruralni razvoj.

Što se tiče rokova u prvom konkursnom roku, prijavljivanje kandidata za upis trajaće od 18. do 26. juna od 8 do 15 časova u prostorijama škole. Prijemni ispit će biti održan 30. juna u 11 časova.

Za upis u prvu godinu studija Akademije strukovnih studija, Odsek Valjevo, mogu konkurisati lica koje imaju završen treći i četvrti stepen srednjeg obrazovanja.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…