Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će se od utorka 17. marta pregledi pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija: povišena telesna temperatura, kijavica, kašalj, problemi sa disanjem obavljati ISКLJUČIVO u ambulanti u Novom naselju (Trg vladike Nikolaja, pored Pošte, u blizini OŠ „Desanka Maksimović“ i crkve).

Uprava valjevskog Doma zdravlja ovu meru je uvela u skladu sa odlukom Ministarstva zdravlja da se pregledi građana sa ovim simptomima izdvoje iz centralnih objekata primarne zaštite u celoj Srbiji. Brojevi telefona ambulante u Novom Naselju za sve informacije i konsultacije su 014 239 798, 064 8321 967 i 064 8321 140.

Pacijenti sa svim drugim zdravstvenim problemima na preglede dolaze u centralnu zgradu Doma zdravlja (Železnička 12). To važi i za građane koji svoje kartone imaju u ambulanti u Novom naselju. Naravno, građani koji kartone imaju u ambulantama u Domu penzionera i na Petom puku, a nemaju simptome respiratornih infekcija, pregledaju se u tim zdravstvenim objektima.

Dom zdravlja Valjevo će i ubuduće redovno obaveštavati sugrađane o izmenama u funkcionisanju primarne zdravstvene zaštite u vreme vanrednog stanja proglašenog zbog opasnosti od širenja zaraze virusom КOVID-19.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …