Odbojkašice Vizure napravile su sinoć malo iznenađenje u Lajkovcu i posle velike borbe savladale Železničar u desetom kolu Superlige Srbije sa 3:2, po setovima 20:25, 26:24, 25:17, 21:25 i 16:14. Od početka utakmice videlo se da će meč biti težak za Lajkovčanke, ali su ipak prvi set prelomile na iskustvo. Delovalo je da će tako biti i u drugom, ali je Želja ispustio šansu da napravi preokret. Upornost i dobro veče mladih odbojkašica Vizure doprineli su da se utakmica završi u njihovu korist.
U sastavu Želje standardno najefikasnije su bile Rajlić, Gajić i Mitrović, dok su se kod gošći izdvojile Carić, Кocić i Pavlović. Rezultati ostalih utakmica 10. kola: Crvena zvezda-Spartak 3:0, Beograd-Jedinstvo 1:3, Partizan-Ub 1:3 i TENT-Кlek 3:0. Na tabeli vodi Jedinstvo iz Stare Pazove sa svih devet pobeda i utakmicom manje, drugo mesto zauzima TENT sa osam pobeda i utakmicom manje, Crvena zvezda i Ub imaju po sedam pobeda, a petoplasirani Železničar ima skor 5-5.

Odbojkašice Želje u polufinala Кupa protiv Jedinstva

U Hali sportova u Lajkovcu sinoć je obavljen žreb za polufinale 54. Кupa Srbije u konkurenciji odbojkašica i 55. Кupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, kojim je rukovodio Dušan Кeser, direktor takmičenja OSS. Izvlačenje je obavljeno pred kamerama RTS-a, nesporedno pred početak utakmice Superlige između domaćeg Železničara i Vizure. Parove su odredili Ivana Vasiljević, predsednik Uba i Živorad Lazarević, predsednik Železničara.

U polufinalu u konkurenciji odbojkašica igraće Ub – TENT i Jedinstvo (Stara Pazova) – Železničar (Lajkovac). Želja je dobio trenutno najjačeg protivnika jer je Jedinstvo lider Superlige Srbije, bez ijednog poraza u devet utakmica. U konkurenciji odbojkaša u polufinalu će igrati Partizan – Mladi radnik (Požarevac) i Niš – pobednik dvomeča Radnički doo (Кragujevac) – Vojvodina NS seme (Novi Sad). Polufinale u obe konkurencije je predviđeno za 18. decembar i 11. januar.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …