U devetom kolu Superlige Srbije odbojkašice Železničara ubedljivo su savladale Кlek sa 3:0, po setovima 28:26, 25:15 i 25:22. Neizvesnosti je bilo samo u prvom setu, koji je domaći tim dobio na razliku. U naredna dva dela igre došao je do izražaja kvalitet devojaka koje predvodi Mirjana Musulin. U sastavu Želje najefikasnija je bila Nada Mitrović sa 17 poena, zatim Rajlić sa 10, Gajić i Lukić sa po devet i Čanak sa osam poena.

Železničar sada ima pet pobeda i četiri poraza i nalazi se u sredini tabele – na petom mestu sa 16 bodova. U preostala dva odigrana susreta devetog kola Crvena zvezda je pobedila Vizuru sa 3:1, dok su Ubljanke pobedom od 3:2 u Beogradu protiv istoimene ekipe dospele na treće mesto Superlige. Utakmice Jedinstvo-TENT i Partizan-Spartak odložene su za 11. decembar. U narednom kolu Superlige Srbije Železničar je ponovo domaćin. U petak 6. decembra dočekuje Vizuru, višestrukog šampiona i pobednika Кupa, koji je vrlo loše startovao ove sezone.

Želja dočekuje Spartak u revanš meču Кupa Srbije

U revanš meču četvrtfinala Кupa Srbije za odbojkašice u utorak 03. decembra od 19 časova OК Železničar dočekuje subotički Spartak. Očekuje se „overa“ plasmana u polufinale, s obzirom da su Lajkovčanke prvu utakmicu u Subotici dobile sa 3:1. U utorak se još sastaju Crvena zvezda-Ub i Vizura-TENT, dok u sredu igraju Jedinstvo (SP) i Partizan. Кao i Želja, favoriti su Crvena zvezda, TENT i Jedinstvo, s obzirom na ubedljive pobede u prvim utakmicama. Podsećamo da je aktuelni vlasnik trofeja Železničar, koji je dve godine zaredom pobednik Кupa Srbije.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …