U petak, 29. novembra biće 73 dana od hapšenja Aleksandra Obradovića i 47 od kada mu je kućnim pritvorom ograničena sloboda kretanja.

Prema rečima Vladimira Gajića, Aleksandrovog advokata, njegov klijent je u pritvoru bez ijednog dokaza, jer u istražnom spisu Odeljenja za visokotehnološki kriminal ne nalazi se nijedan jedini dokaz protiv Aleksandra. Gajić je dva puta podneo predlog da se njegovom klijentu ukine mera kućnog pritvora, ali sudija je predlog ignorisao i mera može da traje sve do pravosnažnog okončanja postupka, a kako suđenja kod nas traju po tri do pet godina, Aleksandar bi isto toliko mogao da ostane zatočen. Gajić ističe da njegov klijent “nije osumnjičeni nego zarobljenik ovog režima”.

Aleksandru će na Gradskom trgu podršku pružiti: Gordana Marinković Savović, članica predsedništva Srpskog pokreta Dveri, Dobrica Veselinović, Inicijativa Ne davimo Beograd, Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke i Moma Kovačević, student, 1 od 5 miliona.

Ne dozvolimo da Aleksandar ostane zatočenik. Pokažimo solidarnost, stanimo uz Aleksandra, njegova pobeda biće pobeda svih nas, savesnih i odgovornih građana. Dođimo na protest i potpišimo peticiju na Gradskom trgu u petak 29. novembra u 18 časova.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …