Nakon praznika, šetnje u Valjevu se nastavljaju i već u petak, 03. maja u 19.30 časova na Trgu Desanke Maksimović ćemo se okupiti da još jednom glasno, jasno i kulturno ukažemo vlastodršcima u Valjevu i Srbiji da građani nisu zadovoljni njihovom vlašću! U petak će se Valjevcima obratiti Milojko Pantić novinar i Dragana Rakić potpredsednica Demokratske stranke, a nakon toga ćemo u zajedničkoj šetnji ulicamaVojvode Mišića, Pantićevom, Uzun Mirkovom, Karađorđevom do Gradskog Trga., poslati poruku da Srbija i Valjevo ne idu u dobrom pravcu!

Tu činjenicu neće promeniti ni svi kontrolisani mediji, plaćeni analitičari,  naručena istraživanja, naterani građani autobusima koji dolaze na događaje predsednika Republike! Podrška i ljubav se ne kupuju, oni se zaslužuju!

Ove građanske šetnje nezadovoljstva su pokušaj pristojne Srbije da apeluje na razum i poštenje ljudi koji čine vlast i koji vlast podržavaju da se urazume i dozovu pameti i da Srbiju vrate na put demokratije. A slobodni izbori i slobodni mediji su uslov svih uslova! Posle toga je neophodna departizacija, vraćanje poverenja u struku, ekonomski razvoj i preporod celog društva, kako bismo iz samih sebe izvukli najbolje na dobrobit nas lično, ali i cele naše države!

Ne treba se podsmevati građanima koji istrajno iz nedelje u nedelju, pristojno izražavaju svoje nezadovoljstvo! Ne treba ih vređati, nazivati fašistima, ološem, bagrom! Treba ceniti napor običnog čoveka da se u vreme ove vlasti, kada vladaju pritisci na goli život, razumno odupremo i bratski ukažemo da nije dobro i da se dobro neće završiti! Zato pozivamo Valjevce na Trg Desanke Maksimović u petak, 03. maja u 19.30 časova!

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …