Prva repriza pozorišne predstave “KOKOŠKA”, premijerno izvedene nedavno na manifestaciji “ABRO FEST”, biće upriličena u sredu, 07. novembra u 20.00 h na velikoj sceni Centra za kulturu!

Sjajna komedija „Kokoška“ čuvenog ruskog dramskog pisca Nikolaja Koljade oslikava prepoznatljiv milje devedesetih, koji je i danas aktuelan. Banalni životi petoro ljudi koji rade u provincijskom pozorištu rasparaće se samo zbog promene koju je unela novopridošla mlada glumica. Nespremni za bilo kakve promene koje ih izbacuju iz laži u kojoj žive, ne samo na margini kulturne scene nego i na moralnoj periferiji, tri žene i dva muškarca se bore za svoje karijere, verujući da se bore za sopstvenu sreću…

 

Igraju:  Katarina Vićentijević, Maja Lukić, Branko Antonić, Goranka Kalember Lučić, Miroslav Mandić, Milivoje Milinković, Jelena Selaković, Doroteja Vuković, Nikola Tmušić, Gabrijel Der Hazarjan i Mašinka Vesić.

 

Predstavu režirao Miroslav Trifunović.  Scenografija i plakat: Dušan Arsenić. Kostimografija : Branka Šišinački Obradović.

Sreda, 7. novembar u 20 sati u dvorani Centra za kulturu. Cena ulaznice : 250 dinara.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …