Na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija Valjevo danas počinje drugi konkursni rok za upis studenata master strukovnih studija. VIPOS u ovoj školskoj godini, upisuje 50 studenata na studijski program Poslovna ekonomija i informatika, a oni će posle dvogodišnjeg školovanja steći diplomu mastera.

Predaja dokumenata za upis na master strukovne studije traje do 20. oktobra u terminu od 08 do 15 časova u prostorijama škole, dok će se prijemni ispit  polagati 22. oktobra.

Kandidati koji su završili osnovne studije, studenti i diplomci specijalističkih strukovnih studija VIPOS-a ne polažu kvalifikacioni prijemni ispit, kao i kandidati koji su završili strukovne studije prvog stepena ili započeli strukovne studije drugog stepena u drugoj visokoškolskoj ustanovi iz oblasti ekonomskih nauka, menadžmenta i oganizacije i informatike i informacionih sistema.

Inače, reč je o drugoj generaciji studenata mastera, s obzirom da je prošle školske godine valjevska državna visoka škola ekonomije i informatike upisala studente na svih 50 mesta.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …