Lider sportske maloprodaje, kompanija Sport Vision pokrenula je društveno odgovoran projekat „Vizija zdrave budućnosti“, sa idejom da omoguće bolje uslove za sprovođenje fizičkih aktivnosti u školama i obezbede mladima kvalitetno i sigurno mesto za razvoj, igru i odrastanje.

Po preporuci Ministartsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja „ Nove sale za vežbače male”, druga u nizu obnovljenih fiskulturnih sala, kao i pomoćnih prostorija, kao što su kupatila i svlačionice za djake, nalazi se u valjevskoj O.Š. “Desanka Maksimović”, a za učenike su stvoreni bolji uslovi za aktivno i neometano bavljenje sportom tokom čitave školske godine.

„Korporativna društvena odgovornost i uzajamna saradnja  karakterišu odnos naše kompanije prema društvenoj zajednici u kojoj živimo i poslujemo. Pomagali smo i dalje pomažemo  ugroženoj populaciji stanovništa i neprestano podržavamo i afirmišemo mlade ljude da se bave sportom, druže, da razvijaju svoje individualne sposobnosti, ali i da neguju timski duh i da otkriju svoje talente u najranijem dobu. Da žive aktivno i da taj životni stil i zdrave navike prenose i na generacije koje dolaze. To je zdrav temelj, ali i naša vizija zdrave budućnosti“, istakla je Anja Dmitrović, direktorka marketinga kompanije Sport Vision.

Nakon kratkog obraćanja, đaci škole su imali priliku da odmah „isprobaju“ renoviranu salu i pokažu nam svoje sportsko umeće.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …