4.  Memorijalni međunarodni velemajstorski turnir „Selimir Manojlović“ održava se od 06. do 12. avgusta u Valjevu, u hotelu „Grand“. Svečano otvaranje turnira je u ponedeljak 06. avgusta u 15.30 časova , a prvi mečevi počinju u 16 časova.
Na ovogodišnjem turniru učestvuje 10 takmičara, od kojih su dvojica iz Turske, jedan iz Nemačke, jedan iz Bosne i Hercegovine, a ostalih šest su iz Srbije.
Turnir se organizuje kao stalna gradska manifestacija od značaja za grad Valjevo u oblasti sporta. Pokrovitelj turnira je Grad Valjevo, a organizatori su Šahovski savez Centralne Srbije i ŠK „Krušik“.
Selimir Manojlović je bio predsednik Šahovskog saveza Centralne Srbije i potpredsednik Šahovskog saveza Srbije i dugogodišnji član Šahovskog kluba „Kršik“. Uoči početka turnira, kao deo programa ovogodišnjih Tešnjarskih večeri i uvoda u sam turnir, u nedelju 05. avgusta u 19 časova na trgu Desanke Maksimović održana je šahovska simultanka velemajstora Miroljuba Lazića sa najtalentovanijim polaznicima škole šaha u Valjevu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …