Na Krušikovom parkingu 30.juna i 1.jula voze se trke SDC šampionata i Dana šampiona.

Ovogodišnja, 2. po redu sportska manifestacija koja promoviše auto sport, modifikovanje automobila i bezbednu vožnju sloganom “Ulica nije trkačka staza! “, održaće se poslednjeg vikenda u junu u Valjevu, na stazi “Krušik ring”.

Tokom dva dana, na zahtevnoj stazi okruženoj sa svih strana tribinama, ljubitelji adrenalinskih i atraktivnih vožnji u bočnom klizanju automobila – driftu,  biće u prilici da uživaju u vožnjama najpoznatijih domaćih vozača poput Miloša Zeke Đorđevića. Bojana Kurbalije, Igora Kika Stevanovića, Save Vidakovića, Zorana Savića, najmlađeg driftera, sedamnestogodišnjeg  Bojana Cvetkovića i mnogih drugih, od kojih će se nekoliko stranih vozača poput bračnog para Čaba iz Mađarske  po drugi put predstaviti valjevskoj publici. U subotu se voze kvalifikacije a u nedelju tvinovi, odnosno finalne vožnje u kojima dva takmičara u isto vreme, na stazi voze jedan pored drugog.

Program oba dana počinje u 11 časova a organizator je Tjuning klub iz Beograda.

Bilo koje ftografije koje Vam se sviđaju možete preuzeti sa linka a vlasništvo su Tjuning kluba  i uslikao ih je Nikola Džoni Filipović, član kluba koga možete navesti ali i nemorate. Fotke su sa prošlogodišnje trke u Valjevu

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …