U subotu je održan dvadeset prvi “Petnica kup” u organizaciji plivačkog kluba “Valis”. Na takmičenju je nastupilo 26 klubova sa 484 plivača. Plivački klub “Valis” je predstavljalo 68 plivača svih uzrasnih kategorija.
U ekipnom plasmanu Valis je bio najbolji, drugoplasirani klub je PK “Obilić” iz Beograda, a na treće mesto se plasirao plivački klub 11. April.
Najbolja tri kluba su nagrađena peharima. Najbolji plivač na takmičenju je bio Stanojević Ivan iz PK TEK, dok je najbolja plivačica bila Tijana Todorčević iz “Valisa”.
Osvajači zlatnog odličja u svojim disciplinama i katagorijama za PK “Valis” su bili: Todorčević Tijana, Radojević Anja, Ristić Milica, Tomašević Jana, Kovačević Aleksandar, Dašković Ognjen, Stefanović Simon, Radovanović Vukašin, i ženska štafeta u sastavu: Ristić, Jevtić, Radojević i Todorčević.
Do srebrne medalje su stigli: Petronijević Ognjen, Jevtić Marija, Perišić Teodora, do su bronzani bili: Krstić Matija, Tomašević Jana, Dašković Ognjen, Tešić Jovana, Mitrović Aleksa.
“Ovogodišnji “Petnica kup” će ostati upamćen po najbrojnijem učešću plivača i klubova. Zadovoljni smo konkurencijom i isplivanim rezultatima. Naši plivači su pored osvajanja medalja i dobrih plasmana u većoj meri popravili svoja najbolja vremena što nam je pokazatelj uspona forme za predstojeća takmičenja. Opšti utisak svih učesnika je da je priprema i realizacija takmičenja bila na najvišem nivou. Zahvaljujemo se na pomoći gradskoj upravi, ljudima u UFK “Valis”, sponzorima i našim članovima na nesebičnoj pomoći da realizujemo ovako veliko takmičenje.”, kaže sportski direktor kluba Vladimir Bošković.
Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…