U Opštoj bolnici Valjevo, u nedelju, 20. maja 2018. godine, od 8h. do 16h. časova biće održana deveta akcija besplatnih preventivnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja u septembru prošle godine. Akcija je usmerena prevashodno na lica bez zdravstvenog osiguranja, jer je tog dana od 8h. do 16h. časova prilika da oni potpuno besplatno provere svoje zdravstveno stanje.

Ovoga puta pored dermatoloških pregleda mladeža, obaviće se i laboratorijsko uzorkovanje materijala za analiziranje  triglicerida i holesterola prema indikacijama koje odredi lekar. Na raspolaganju će biti i internistički opšti pregled kojim će korisnici moći da provere vrednosti EKG i TA. U Opštoj bolnici Valjevo, 20.05.2018.god.,biće rađeni pregledi, pre svega, licima bez zdravstvenog osiguranja.

Do sada je priliku da proveri svoje zdravstveno stanje u preventivnim pregledima iskoristilo oko 3000 ljudi na teritoriji Kolubarskog okruga, od čega je oko 10% bilo bez zdravstvenog osiguranja.

U akciji u nedelju 20. maja učestvuju i domovi zdravlja Ub, Ljig, Mionica i Lajkovac, a obavljaće preglede u skladu sa svojim kadrovskim i tehničkim mogućnostima.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …