Popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonista ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, jednog od najboljih scenarista današnje Srbije, dok režiju potpisuje proslavljeni glumac i režiser Branko Đurić Đura.
Šarmantna Anđelka omiljena širom EX YU prostora, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svet skrojen tako naopako da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…
 
BRANKO ĐURIĆ ĐURA, reditelj

Anđelkina predstava će sigurno postaviti nove standarde u kategoriji predstava za jednog glumca. To sigurno nije monodrama, nije ni stendap nego je jedna interaktivna savremena komedija koja zabavlja gledaoce na sofisticiran način i nalazi svoje mesto u srcu svakog od njih, nezavisno od toga kakve komedije su do tada voleli da gledaju. Anđelka demonstrira svoj posebni talenat i pokazuje celu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja. Svakako se radi o kvalitetnoj zabavi koja ne potcenjuje gledaoca nego komunicira s njim na nivou koji on zaslužuje. U današnjoj poplavi jeftinih komedija Anđelkina “Šta me snađe” predstavlja pravo osveženje.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…