Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) i Nacionalna služba za zapošljavanje zajednički organizuju Info dane u okviru projekta ‘’Povećanje prilika za zapošljavanje sezonskih radnika’’, koji će se tokom oktobra 2017. godine održati u većem broju gradova u Republici Srbiji.

Info dani su namenjeni kako poslodavcima koji zapošljavaju/radno angažuju radnike za obavljanje sezonskih poslova u oblasti poljoprivrede, proizvodnje i prerade hrane,tako i tražiocima zaposlenja koji se zapošljavaju/radno angažuju na navedenim poslovima.

Sastanak se organizuje u cilju:

 informisanja o pravima i obavezama, u skladu sa zakonskim odredbama;
 uspešnog povezivanja poslodavaca i lica koja traže zaposlenje;
 informisanja o uslovima za prijavljivanje na evidenciju Nacionalne službe
 posebno motivisanje žena, kao ekonomski i socijalno ugrožene kategorije, radi zapošljavanja/radnog angažovanja na sezonskim poslovima.

Pozivamo sve zaiteresovane poslodavce koji planiraju da zaposle/radno angažuju radnike za obavljanje sezonskih poslova u oblasti poljoprivrede, proizvodnjei prerade hrane, kao i lica koja traže zaposlenje/radno angažovanje na sezonskim poslovima, u ovoj oblast, da uzmu učešće na zakazanom skupu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …