Iz jedinice Vojne pošte Valjevo obaveštavaju da će se od 21. do 31. avgusta, radnim danima, u vremenu od 7 do 23 časa izvoditi pešadijska gađanja jedinica Vojske Srbije na poligonu-strelištu ,,Sedlari“.
U vreme izvođenja gađanja zabranjeno je kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega na deonici puta Male Bobije-Bobije-kota 430 (raskrsnica puteva: Lelić-Strmna Gora-Sedlari).
U obaveštenju Vojne pošte Valjevo se navodi da se za lica i stoku koja se nađu u navedenom vremenu u opasnom području, čije će granice biti obeležene velikim crvenim barjacima, neće davati odšteta, a na prilaznim putevima će biti postavljeni stražari čije se komande moraju bezuslovno poštovati.
Početak i završetak gađanja označavaće se sirenom i to sa tri duga zvučna signala.
Najstrože je zabranjeno svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih zrna i njihovih delova, jer je to opasno po život. Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji nastanu nepoštovanjem ove zabrane. Pri nailasku na takva zrna svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…