MŠ „Živorad Grbić“ će u periodu od 15. do 23. maja obeležiti 63 godine postojanja i uspešnog rada,  nizom programa koji će i ovog maja potvrditi  činjenicu da je ova institucija jedan od najznačajnijih nosioca kulturnog i umetničkog života u Valjevu.  Obzirom da preko šest decenija  valjevska muzička škola  uspešno stvara i neguje muzički život  grada, prvi koncert u okviru proslave Dana  škole biće upravo posvećen radjanju novih života.

U saradnji sa valjevskim Centrom za vantelesnu oplodnju, MŠ „Živorad Grbić“ će svoj ovogodišnji najveći praznik započeti humanitarnim koncertom  mladog klarinetiste, Andrije Mirkovića i pijanistkinje Anite Zdravković.

Andrija Mirković, student Master studija na Muzičkoj Akademiji u Ljubljani, je nekadašnji učenik valjevske muzičke škole i svakako jedan od onih najuspešnijih u njenoj istoriji.  Njegova želja da svojom muzikom oboji ovogodišnju svečanost  ali i da svojom umetnošću podrži i dragocenu društvenu inicijativu što akcija „Da se novi život radja“ svakako jeste,   biće   oživljena njegovim koncertom u svečanoj sali muzičke škole, 15. maja s početkom u 19 časova.

Kupovinom karte,  svi ljubitelji umetničke muzike ali i poštovaoci  Centra za vantelesnu oplodnju podržaće dalji rad Centra i svojim prisustvom, verujemo isprovocirati i neke slične akcije muzičke škole u budućnosti.

Karte za koncert se mogu rezervisati na tel. 291 535 a preuzeti u holu  valjevske muzičke škole neposredno pred koncert. Cena karte je 200 din.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Uručenje književne nagrade „Radovan Beli Marković“

Prvi dobitnik književne nagrade „Radovan Beli Marković“ je književnik, istoričar književno…