Za atletičarku Tamaru Salaški, učesnicu Olimpijskih igara u Brazilu, danas je organizovan prijem u Gradskoj kući. Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović i zamenik gradonačelnika mr Dragan Jeremić su još jednom čestitali rođenoj Valjevki, atletičarki Crvene zvezde, na dostojanstvenom predstavljanju naše zemlje, srpskog sporta i Valjeva u Riju de Žaneiru.
Gradski čelnici su zainteresovani da u narednom periodu mladi i uspešni sportisti Valjeva, budu uključeni u popularizaciju sporta, naročito atletike, koja je kraljica sportova. Tamara je izrazila spremnost da svoje znanje i iskustvo prenese na mlade, mada joj je sada cilj učešće i medalja na Evropskom prvenstvu u atletici iduće godine.
Srpska atletičarka Tamara Salaški, inače rođena Marković, postavivši novi državni rekord u Pragu, uspela je da dobije vizu u trci na 400 metara za Olimpijske igre u Brazilu. Tamara je bila 13. atletičarka koja je predstavljala Srbiju u Brazilu. Za Olimpijske igre se ozbiljno pripremala i u konkurenciji naboljih svetskih ateltičarki je zauzela 33. mesto.

Prikaži još ovjava iz Home

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …