BESPLATNI TRENINZI U COCA-COLA AKTIVNOJ ZONI
 
Coca-Cola sistem u Srbiji je prvim besplatnim treninzima u Valjevu i brojnim drugim gradovima Srbije započeo nacionalni program vežbanja na otvorenom uz profesionalne trenere, Coca-Cola ambasadore pokreta za radost
 
Profesionalni treneri, koji nose titulu Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, će ovog leta svim zainteresovanim građanima u Coca-Cola aktivnim zonama, teretanama na otvorenom, izgrađenim u brojnim opštinama Srbije, deliti savete za vežbanje i fizičku aktivnost prilagođenu njihovom uzrastu i formi.
 
Stručno vođeni treninzi u Valjevu će se održavati u periodu od juna do nobembra 2016. godine uz stručnu pomoć trenera Tomislava Ostojića.
 
“Ovo je zaista fantastična ideja u kojoj učestvujemo zajedno sa Coca-Cola sistemom. Ovaj projekat nam omogućava da ukažemo na izuzetnu važnost fizičke aktivnosti i njen uticaj na mnoge aspekte zdravlja, kao i da našu stručnost u domenu vežbanja i fizičke kondicije podelimo sa što većim brojem ljudi. Tu sam da tokom ovog leta pomognem svim Valjevčanima koji žele da poboljšaju svoju formu i provedu korisno, aktivno i zabavno leto sa mnom i Coca-Colom u Coca-Cola aktivnim zonama.” – izjavio je Tomislav, Coca-Cola ambasador Pokreta za radost iz Valjeva.
 
Coca-Cola ambasadori Pokreta za radost su stručnjaci iz oblasti fizičke kulture i fitnesa koji su odabrani uz pomoć stručnjaka Zavoda za sport i medicinu sporta, Zavoda za medicinu rada Republike Srbije i Saveza za školski sport. Značajan partner Coca-Cola sistema u projektu Aktivne zone i inicijativi da izgradi kulturu rekreativnog bavljenja sportom u Srbiji je Ministarstvo omladine i sporta.
 
Pored treniranja uz stručne savete i pomoć trenera, u Valjevu, ali i ostalim Aktivnim zonama, će biti održana i brojna druženja sa sportistima, izazovi i aktivnosti, osmišljeni tako da u njima mogu učestvovati svi, bez obzira na uzrast, pol ili formu.
 
Javni besplatni treninzi će se tokom ovog leta, pored Valjeva, održavati i u Bogatiću, Boru, Dimitrovgradu, Kikindi, Lajkovcu, Leskovcu, Negotinu, Niškoj Banji, Novom Pazaru, Odžacima, Opovu, Osečini, Petrovcu na Mlavi, Pirotu, Priboju, Tutinu, Užicu i Somboru.
 
Termine stručno vođenih treninga i listu gradova u kojima će se oni održavati u Coca-Cola aktivnim zonama svi zainteresovani mogu pratiti na sajtu  www.coca-colaaktivnezone.rs i fejsbuk stranici Fabrika radosti

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…