U subotu 12.marta, u Arandjelovcu je održan međunarodni karate turnir “ Arandjelovac open” u organizaciji karate kluba “ Knjaz ” i opštine Arandjelovac. Turnir je bio odlično organizovan i učešće je uzelo preko 700 takmičara iz Srbije i okruženja. Na turniru je nastupio i reprezentativac Srbije, Slobodan Bitević, evropski i svetski šampion. Za zlatne medalje u seniorskoj konkurenciji bile su   obezbedjenje i ozbiljne novčane nagrade.
Najmlađi takmičari karate kluba “014 Valjevo” imali su dobar takmičarski nastup osvojivši četiri medalje, u zaista jakoj konkurenciji.
U katama, poletarka Andrea Krstić svojila je zlato, Stefan Mićić bronzu, Ivan Timotić bronzu, a Nikolina Djurić u konkurenciji nada srebrnu medalju.
Na turniru pravdu je delio i sudija iz našeg kluba Milenko Lukić.
Stručni štab “014 Valjevo” koji čine treneri Predrag Branković, Milan Lepojević, Čeda Bajkin i Milenko Lukić zadovoljan je postignutim rezultatima i očekuje sa velikim optimizmom nastavak sezone i zvanična prvenstva koja će se uskoro održati.”Ove godine registrovali smo preko 30 takmičara i očekujemo da zablistaju neki novi talentovani klinci sa kojima ozbiljno radimo na treninzima”.

Prikaži još ovjava iz Home

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…