U subotu, 20. februara, u sportskoj hali Student, u Valjevu, je održan peti po redu karate turnir “VALJEVO OPEN-MEMORIJAL SVETLANA RADOJEVIĆ”, na kome je učestvovalo oko 350 takmičara iz 30 klubova iz cele Srbije. Turnir je bio u organizaciji karate kluba “014 Valjevo” i nalazi se u zvaničnom kalendaru Karate Federacije Srbije.
Domaćin, karate klub “014 Valjevo” I ovoga puta se takmičio van konkurencije. U generalnom plasmanu klubova prvo mesto je zauzeo klub “ŠAMPIONI” iz Banje Koviljače, te je za najuspešnijeg trenera na turniru izabran Milan Negovanović iz ŠAMPIONA.
Takmičenje je počelo revijalnim nastupima naše mlade i uspešne takmičarke Andree Krstić koja je demonstrirala veštinu kroz izvodjenje elemenata karatea i gimnastike i reprezentativnog seniorskog kata tima.
Takmičari 014 okitili su se medaljama u obe takmičarske discipline.
U katama, u svojim starosnim kategorijama ili apsolutnom klasi, Andrea Krstić se okitila sa dve zlatne medalje, Stefan Mićić jednom zlatnom, dok je Nikolina Djurić osvojila treće mesto, kao i Dragana Ranković, Ivan Timotić i Matija Soldatović.
U borbama, u svom godištu i težinskoj kategoriji, Jovana Marković je osvojila zlatnu medalju, Martina Ulm srebrnu, a Milica Ilić i Vasilije Milivojevć bronzanu.
I na ovom takmičenju uspešno je delio pravdu sudija iz našeg kluba Milenko Lukić.
Treneri k.k. “014 Valjevo” Branković, Lepojević i Bajkin ističu veliko zadoljstvo odličnom organizacijom turnira i prijatnim ambijentom koji je bio začinjen sa odličnim kvalitetom takmičara.
“Nadmetanja u katama i borbama su bila istovremeno na četiri borilišta što govori o kvantitetu takmičenja.Smatramo da smo bili odlični domaćini i da su svi naši gosti i sportisti koji su učestvovali na našem turniru puni pozitivnih utisaka napustili naš grad. ”-poručuju iz kluba.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…