U humanitarnoj akciji prodaje novogodišnjih ukrasa, čestitiki i knjiga, OŠ Prota Mateja Nenadović iz Brankovine i Unin kreativni centar prikupili su 18.070 dinara! Ovaj novac đaci su danas lično predali zaposlenima u centru za VTO čiji su se zaposleni potrudili da mališane što više informišu o svom radu.

Iako im nije bilo baš jasno kako nastaju bebe, oni su se lepo zabavili.

Đaci su u Uninom kreativnom centru u okviru dvodnevnih radionica napravili nov. čestitke i ukrase koje su prodali a sredstav poklonili Centru.

U organizaciji ove hunmanitarne akcije učestvovalo je rukovodstvo OŠ Prota Mateja Nenadović iz Brankovine i Unin kreativni centar. A kao nagradu za humanost dčici su u Centru podeljeni pokloni koje je Centru za ovu priliku donirala štamparija Una.

Akciji su se odazvali načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić, direktor Direkcije za izgradnju Dragan Jeremić, dr Nenad Milev, vlasnik firme Gejt Aleksandar Mitrović, direktorka Prve osnovne Mileva Mojić, prosvetni inspektor Gordana Matić i brojni prolaznici, koji su bili oduševljeni dečjom akcijom. Decu su posetile embriolog Milica Krstivojević i glavna sestra Centra za vantelesnu oplodnju Mirjana Jovanović i pozvale ih da utorak budu dragi gosti Centra. Sav materijal koji su učenici napravili u Uninoj kreativnoj radionici prodat je za manje od sat vremena!

Prikaži još ovjava iz HomePage

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа. Nеоphоdnа pоljа su оznаčеnа *

Pročitajte još

Kako je neformalno obrazovanje postalo važno tokom epidemije

U intervjuu za lokalno izdanje Nacionalne  geografije programski direktor Istražvačke…