U kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u 2.Centru za obuku Komande za obuku,  održano je polaganje zakletve vojnika na dobrovoljnom služenje vojnog roka generacije DECEMBAR 2015. godine.

Stati u vojnički stroj i snažnim glasom za državljanina Republike Srbije, dati zakletvu Srbiji pred starešinama svoje vojske i pred svojim porodicama je izraz najlepšeg rodoljublja i uzvišenog osećanja odgovornosti za budućnost i bezbednost države Srbije, rekao je prilikom polaganja zakletve vojnika koji su na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije DECEMBAR 2015. godine, general potpukovnik Jovica Draganić, zamenik načelnika generalštaba VS.
Jovica Draganić, zamenik načelnika generalštaba VS, je uobraćajući se vojnicima rekao da je dobro obučen vojnik je najbolji garant bezbednosti Srbije.
Polaganju vojničke zakletve prisustvovali su: Državni sekretar Ministarstva odbrane Nenad Nedić, nač. uprave za operativne poslove general major Vojin Č. Jondić, načelnik uprave za obuku i doktrinu VS brigadni general Marinko Pavlović, načelnik štaba Komande za obuku brigadni general Marinko Pavlović, načelnik štaba komande za obuku brigadni general Dejan Janković, Episkop valjevski Gospodin Milutin, predstavnici organa lokalne samouprave, rodbina i prijatelji vojnika.

Prikaži još ovjava iz HomePage

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…