Prema još uvek nezvaničnim informacijama postoji mogućnost da ukoliko budu obezbedjeni sponzori u Valjevu bi mogao da nastupi Vlado Georgijev. Hoce li i kako grad organizovati doček Nove godine.

Ove kao i prošle godine, grad Valjevo neće organizovati novogodišnji doček sa gostovanjem estradnih zvezda kao što je to bio slučaj prethodnnih godina.

 

Iako je Grad ove godine odlučio da umesto novogodišnjeg koncerta, 31. decembra na nekoliko mesta u gradu budu postavljeni punktovi na kojima će Deda Mrazevi deci deliti slatkiše, uz animatore, klovnove, žonglere, KUD, horove…prema nezvaničnim informacijama biće i ng koncerta.
Prema još uvek nezvaničnim informacijama izvestan broj sponzora za koncert Vlade Georgijeva je obezbeđen. Ukupan budžet za organizaciju novogodišnjeg programa je oko milion dinara. Ukoliko bude mnogo hladno, centralni program će biti održan u Centru za kulturu. Odvojeni su i novogodišnji paketići za svu decu koja su u hraniteljskim porodicama.

JOŠ UVEK NEMA POUZDANIH INFORMACIJA O TOME HOĆE LI GRAD IPAK USPETI DA OBEZBEDI NOVAC ZA NOVOGODIŠNJI KONCERT ALI SE ZNA DA UKOLIKO KONCERTA BUDE BILO ZA NOVU GODINU U VALJEVU ĆE PEVATI VLADO GEORGIJEV.
Iz Gradske uprave ranije je stigla najava da bi za Novu godinu mogao biti održan program za najmladje, a poslednje pristigle informacije idu u prilog velikom novogodišnjem koncertu. Kako Vamedia saznaje jedan broj sponzora je već obezbedjen, dok se još uvek čekaju odgovori preostalih za sada potencijalnih donatora.

Prikaži još ovjava iz HomePage

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…