Prilikom predstavljanja završetka radova na delu ulice I Brazde u dužini od oko 800 m, najavljena je izgradnja 5 odmarališta sa imenima pripovetki Branislava Nušića.


Radovi na asfaltiranju dela ulice I Brazde u dužini od oko 800 m koštali oko 6 mil 200 hiljada dinara.
Asfaltiran je deo do mosta u Aničićima. Radovi na mostu biće nastavljeni po sleganju terena. Radovi na asfaltiranju samog početka I Brazde, od skretanja za Gradac biće urađeni sl. godine-investicija koja je veca za oko 40 posto jer je ul u tom delu šira, a neophodna je i izgradnja parkinga.

Na proleće je duž ulice I Brazde, planirana i izgradnja 5 odmarališta sa nazivom pripovetki Milovana Glišića, pa će po završetku izgradnje, sada tzv most u Aničićima najverovatnije dobiti naziv Milovana Glišića. Grad ne odustaje ni od izgradnje pešačke staze sa druge strane graca. Ove radove trenutno koče meštani sa svojim zahtevima koji su za grad trenutno veoma skupi. Neophodno je i rešavanje problema kućica koje su pod zaštitom ekološkog društva gradac kao i mosta koji je gabaritan i nenamenski napravljen, a koji će biti srušen i sagrađen novi.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…