Zbirka pesama Bogorodičina zora autorke Jelene Grbić biće pedstavljena je prekjuče u Sali Višeg javnog tužialštva, a organizator je Svetosavska omladinska zajednica.

O kvalitetu Jeleninog rada govori prisustvo vel broja sugrađana ali i predstavnika, odnosno direktora izdavačke kuće, profesora i naposletku predstavnika crkve. Veliki broj sugrađana bio je zainteresovan da čujesinoćni govor o knjizi “Bogorodičina zora” autorke Jelene Grbić. Rođena je u Valjevu 1984, od rođenja boluje od cerebralne paralize ali to ne shvata kao životnu prepreku. I pored toga što boluje od cerebralne paralize. O Jeleninom autorskom radu i njenoj biografiji govorio je bogoslov Aleksandar Panić. Jelenina poezija prolazi kroz tri faze. Knjiga pesama Bogorodićina zora izdata je zahvaljujući svešteniku Nikoli Petroviću i njegovoj supruzi pesnikinji Dajani, a u izdanju izdavačke kuće “Čuvari” iz Beograda.

Organizator promocije je Svetosavska omladinska zajednica, uz blagoslov Njegovog Preosveštenstva Episkopa valjevskog G. Milutina.

Prikaži još ovjava iz HomePage

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…