U subotu 10.10.2015. godine u Čačku je u organizaciji Karate Federacije Srbije održan Kup Uže Srbije za poletarce, pionire i nade. Ovo takmičenje je bilo kvalifikaciono za Kup Srbije, veoma kvalitetno i na njemu je nastupio veliki broj klubova sa ovog regiona sa dosta takmičara. Najmlađi takmičari kk”014 Valjevo” su bili veoma zapaženi osvojivši ukupno 5 medalja to 1 zlatni, 1 srebrnu i 3 bronzane.

Najsjajnije odličje pripalo je u katama u A klasi u konkurenciji nada Nikolini Đurić, dok je srebro posle 4 sjajne uzastopne pobede pripalo poletarki Andrei Krstić. Bronzane medalje osvojio je kata tim muških nada u sastavu Đorđe Jovanović, Ivan Timotić i Miloš Marković, dok su treći u pojedinačnoj konkurenciji bili Nikolina Đurić u konkurenciji nada u apsolutnom nivou i Dragana Jovanović u istom nivou ali u C klasi.

Treneri Predrag Branković, Milan Lepojević i Čeda Bajkin ističu zadovoljstvo postignutim rezultatima svojih najmlađih takmičara i kontinuitetom dobrih nastupa svojih pulena. “Imajući u vidu da su naši takmičari nastupali sa starijim u svojim kategorijama ove medalje su zaista veliki uspeh i daju nam veliki optimizama za dalji rad i očekivanja na predstojećim takmičenjima. Zablistali su i neki novi klinci i cilj nam je da u narednom periodu iz školice karate regrutujemo još više talentovane dece koju ćemo postepeno ubacivati u takmičarski ciklus”-poručuju iz kluba.

Na ovom takmičenju uspešno je delio pravdu i sudija iz našeg kluba Milenko Lukić.

Narednog vikenda takmičare kk”014 Valjevo” očekuju nastupi na međunarodnim turnirima u Beogradu i Novom Sadu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…