Građani sa srpskim pasošima mogu nesmetano, iz okolnih zemalja, da uđu u Hrvatsku, dok je i dalje na snazi zabrana ulaska u Hrvatsku vozilima registovanim u Srbiji, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Putnički teminali su na graničnom prelazu Batrovci otvoreni u oba smera, sem što u Hrvatsku mogu ući samo državljani sa srpskim pasošima, dok je i dalje na snazi zabrana ulaska vozilima koja su registrovana na području Srbije.

Na snazi je, takođe, zabrana ulaska teretnim motornim vozilima na ulasku u Hrvatsku na graničnom prelazu Batrovci, sem za teretna vozila koja prevoze kvarljivu robu.

Sinoć od 22:10 časova zatvoren je saobraćaj na graničnom prelazu Šid.

Svi granični prelazi sa Mađarskom su otvoreni, a zadržavanje putničkih vozila se kreću u intervalima od 15 do 30 minuta, dok se teretna vozila na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija zadržavaju višesatno.

Višesatna i duga zadržavanja kamiona su i na graničnom prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom, dok je saobraćaj za teretna vozila na graničnom prelazu Mali Zvornik na izlazu trenutno obustavljen.

 

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…