Kosarka.jpgMiloš Teodosić, proslavljeno lice srpske i svetske košarke, svečano je otvorio još jedan rekonstruisan košarkaški teren od ukupno 40, koje će kompanija Frikom u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije srediti u toku ove godine, kada obeležava 40 godina poslovanja. Košarkaški teren nalazi se Valjevu, u rodnom gradu Miloša Teodosića u Osnovnoj školi „Sestre Ilić”, koju je košarkaška zvezda pohađala. Ova akcija je pokrenuta u saradnji sa Košarkaškim Savezom Srbije i Milošem Teodosićem u cilju promovisanja sporta, sportskih vrednosti među mladima, kao i zdravog načina života. Miloš Teodosić je ovom prilikom najavio turnire koji će se na ovim košarkaškim terenima održati tokom leta u različitim gradovima naše zemlje.
„Izuzetno mi je drago što sam danas ovim povodom u Osnovnoj školi koju sam pohađao i što zajedno sa kompanijom Frikom mogu da dam doprinos promociji sporta i košarke kod mladih”, rekao je Miloš Teodosić i dodao: „smatram da je ovo dobar primer kako uspešne kompanije, poput Frikoma, treba da daju svoj doprinos zajednici u kojoj posluju i da podele svoj uspeh sa svima nama. Frikom, je ime koje je obeležilo detinjstvo mnogih generacija, pa i moje, a verujem da će i na ovaj način obeležiti trenuke nekih novih klinaca.”
U godini jubileja, kada obeležava 40 godina poslovanja, kompanija Frikom je kao kompanija sa dugom tradicijom koja posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim projektima, pokrenula ovaj projekat sa kojim je želela da promoviše prave vrednosti kod mladih.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…