Kros.jpgNa danas održanoj trci kupa Srbije u Sivcu, sa bogatim takmicarskim programom, nastupilo je pet takmicara triatlon kluba „ATP“.

Na prvom ovosezonskom nastupu najvredniji rezultat u glavnoj trci (sprint distanca: 750m plivanja+20km vožnje bicikla+5km trcanja) ostvarila je Slavica Božic sa vremenom 1:23.24 sata što je bilo dovoljno za trece mesto apsolutno u ženskoj kategoriji.

U trci za mlade kategorije (distanca: plivanje 180m+6.6km vožnje bicikla+1.25km trcanja) triatlonke ATP a su postigle odlicne rezultate: Božica Andric zauzevši drugo mesto sa vremenom 25.10 minuta, Nataša Dragojlovic ostvarivši vreme 26.20 minuta se popela na trecu poziciju na pobednickom postolju, dok je najmlada Andelka Božic bila cetvrta sa vremenom 26.50 a Dimitrije Markovic peti sa vremenom 27 minuta.

U disciplini mešotvitih štafeta, štafeta ATP a u sastavu: Dimitrije Markovic, Božica Andric i Andelka Božic je u cilj ušla kao treca sa vremenom 21.15 minuta.

„Ovo je najbolje otvaranje sezone od osnivanja kluba 2007. godine, iako radimo u teškim uslovima evidento je da clanovi kluba pokazuju zavidan potencijal i to na državnom nivou, zahvaljujuci pomoci Grada takmicarski plan i program cemo realizovati lakše nego prethodnih godina a uložena sredstva cemo višestruko opravdati“, istice sportski direktor kluba Branislav Kovacevic.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…