zubidani-decje-kulture.jpgOd 13 – 19 maja 2013. godine tradicionalno seobeležava XXIII Nedelja zdravlja usta i zuba pod sloganom „ ZDRAVI ZUBI ZA ZDRAV ŽIVOT “.
Kampanja “Nedelja zdravlja usta i zuba” se realizuje na teritorijicele Srbije i tim povodom u petak 23. maja, sa pocetkom u 10h casova Zavod za javno zdravlje Valjevo i Stomatološka služba Valjevo u saradnji sa polivalentnom patronažom Doma Zdravlja Valjevo, Predskolskom Ustasnovom Milica Nožica, Crvenim krstom, Kreativnom radionicom “Pinokio”, Horicem “Srculence”, ucenicima srednje medicinske škole dr. ustanova, organizuje javnu manifestaciju na platou ispred Centra za kulturu u Valjevu . Pored prigodnog zabavno-edukativnog programa, Zavod za javno zdravlje Valjevo ce dodeliti nagrade za najbolje likovne i literalne radove dece predškolskog i školskog uzrasta koja su ucestvovala na nagradnom konkursu objavljenom u prosvetnom pregledu Srbije.
Pozivaju se i svi sugradjani da daju podršku ovoj kampanji i da poruka koliko je zdravlje usta i zuba znacajno za naš život svima bude poslata.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…