Dom kulture 2.jpgCrna komedija sa elementima vodvilja i farse, veoma uzbudljiva trilerska priča koju publika prati bez daha! Prodaja ulaznica od 2.juna na blagajni po ceni od 500,00 dinara.
Tekst: Joseph Kesselring
Režija, dramatizacija, izbor muzike: Stefan Sablić
Scenograf i kostimograf: Boris Čakširan
Uloge: Jelisaveta Seka Sablić, Gorica Popović, Nebojša Milovanović, Bane Zeremski, Nikola Vujović, Mladen Andrejević, Boris Milivojević.

Američki pisac Joseph Kesselring napisao je Arsenik i stare čipke 1939. godine. Premijera je održana 1941, i u narednih nekoliko godina predstava je igrana preko 1.500 puta.
Ovo je crna komedija sa elementima vodvilja i farse, veoma uzbudljiva trilerska priča koju publika prati bez daha. Osnova zapleta stvara se oko Mortimera Brewstera, pozorišnog kritičara koji prezire pozorište i koji mora da izađe na kraj sa svojom ludačkom ubilačkom familijom kao i s policijom, a sve to dok se dvoumi da li da se oženi devojkom koju voli. Njegovu familiju čine dve „divne” tetke dobročiniteljke za koje se ispostavlja da ubijaju ljude iz plemenitih motiva (kako bi ih spasle muka ovog sveta), trujući ih kupinovim vinom začinjenim arsenikom, strihninom i „sa samo mrvicom cijanida”. One čine dobra dela time što prave plemenita opela, šaljući na nebo bliske vernike, ali samo one bliske njihovoj veri, dok potpune strance odbacuju. Leševi njihovih žrtava prenose se ispred nosa policije koja je zauzeta nekim drugim problemima

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…