infakt__frame.jpgAleksandar Dukić, biciklista Železničara MBN osvojio je dve titule na Šampionatu Srbije u kriterijumskoj trci održanoj u centru Valjeva u organizaciji kluba „Boba“. Dukić je slavio u dve konkurencije – za elitu i do 23 godine i u jednom danu okitio se sa tri medalje jer je u prepodnevnoj brdskoj trci osvojio srebro za vozače do 23 godine. U trci za elitu, Dukić je bio brži od Dušana Dimitrijevića povratnika iz Holandije, koji je registrovan za čanski Borac i Dragana Spasića iz Železničara MBN.

U kategoriji biciklista do 23 godine, Dukić je slavio ispred druga iz kluba Jovana Rajkovića i Marka Stankovića iz kraljevačkog Metalca. Medalje su uručili član UO „Bobe” Slobodan Milijan, sekretar kluba Milijan Đorđević, predstavik „Lukoila” Zlatko Jeftić i Đorđe Šomođi predstavnik firme Rio. Učestvovalo je blizu 120 biciklista.

Ostali plasmani – juniori: 1. Nikola Kozomara, 2. Nikola Stefanović, 3. Filip Pavlović (svi Partizan).

Dame: 1. Jovana Krtinić (As, Apatin), 2. Dragana Kovačević (Avala, Beograd), 3. Jelena Erić (Metalac, Kraljevo).

Kadeti: 1. Aleksa Veličković (Šumadija, Aranđelovac), 2. Đorđe Stevanović (Železničar MBN, Niš), 3. Miloš Angeleski (Partizan).

Mlađi kadeti: 1. Luka Samardžić (Borac), Boris Kopunović (Spartak, Subotica), 3. Stefan Filipović (Borac).

Poletarci (ispod 13 godina): 1. Aleksa Radivojević, 2. Milan Rulić (obojica „Boba”, Valjevo), 3. Nikola Rosić (As, Aranđelovac).

Rekreativci: 1. Slobodan Radovanović (Elit, Novi Sad), 2. Aleksandar Janošević (Avala), 3. Goran Mikić (Vojvodina, Novi Sad).

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…