ldp_mmm.jpgU okviru kampanje “Srbiji se radi” koja je započeta početkom maja ove godine, Valjevo je juče posetio Čedomir Jovanović predsednik LDP. Cilj ove kampanje i mitinga koji se održavaju širom Srbije je da se uz pomoć građana izgradi moderna evropska zajednica. Odluka EU o suspenziji pregovora o stabilizaciji i pridruživanju i crnogorski referendum, Srbiju su suočili sa poražavajućim rezultatima vlade Vojislava Koštunice istakao je na jučerašnjoj konferenciji Čedomir Jovanović. On je rekao da je u ovom trenutku neophodno raspisati vanredne parlamentarne izbore i to u periodu od 90 dana.
Država i društvo danas su taoci problema iz bliže ili dalje prošlosti, problema koji se nameću kao teret sadašnjih i budućih generacija. LDP je spremna da ponudi rešenja za teške probleme Srbije i sposobna da ih ostvari rekao je Jovanović. On je ovom prilikom prokomentarisao i najavu DS da će podržati vladu ali da neće učetvovati u njenom radu.
Jovanović je rekao i da mu je žao što ne može da utiče na sudske procese koji se vode protiv državnih zločinaca Milorada Ulemeka i Radomira Markovića.
Nakon konferencije za novinare, na trgu Živojina Mišića održan je miting LDP na kojem je predstavljen program stranke “prvih 10 poslova”, a prisutnima se najpre obratio Tomislav Milanović menadžer OO stranke. On je ovom prilikom pozvao kako lokalnu tako i republičku vlast da podnesu ostavke i omoguće građanima bolje sutra.
Građani su spremni da ovu zemlju učine uspešnom, bogatom i srećnom. To nije samo njihova potreba, već njihovo pravo. Liberalno demokratska partija osnovana je sa ciljem da građanima omoguci da zive kako zaslužuju.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…