infakt__frame.jpgMinistar odbrane Vojske SCG Zoran Stanković posetio je danas HK Krušik pri čemu je data puna podrška naporima koje čini rukovodstvo Krušika da se poboljšaju radni rezultati ove fabrike namenske industrije.

Ministar odbrane Stanković održao je sastanak i sa predstavnicima lokalne samouprave pri čemu im je saopšteno i da je ministarstvo odbrane saglasno da garnizon u Valjevu opstane sa određenim aktivnostima koje podrazumevaju i njegovo osavremenjavanje.

Oko broja vojnika stalno se vodi rasprava. Urađen je Nacrt generalne strategije odbrane i on bi trebalo da bude usvoji krajem maja. Predlog će usvojiti nadležna skupština, da li će to biti zajednica Srbije i Crne Gore ili Srbije tek će se videti, i tek nakon toga može se govoriti o izgledu i brojčanom stanju vojske.
Stanković je izrazio nadu da će se pitanje Kosova rešiti prema očekivanjima svih gradjana i naglasio potrebu saradnje sa Haškim tribunalom.

Ministar odbrane tokom boravka u Valjevu posetio je i kasarnu Vojvoda Živojin Mišić kao i manastirski kompleks u Leliću.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…