infakt__frame.jpgU proteklom periodu došlo je do strukturalnih promena u OO G17 plus prvenstveno zbog zauzetosti članova na određenim funkcijama i u struci. Nakon javne rasprave po mesnim odborima doneta je odluka o izboru Milanke Stevanović i Milojka Markovića za potpredsednike stranke. U IO stranke izabran je Aleksandar Gajić, što je prvi put da u vrhu stranke ima nekoga iz Valjeva, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Gajić je napomenuo i da je stranka imala kontakte sa čelnicima preduzeća Srbijagas i da li će gasovod proći kroz naš grad zavisiće samo od lokalne samouprave. On je dodao i da će G17 plus učiniti sve što je u njihovoj moći da gas prođe kroz Valjevo i da će povodom toga uputiti pismo predsedniku opštine.
Govoreći o merama koje je ministarstvo poljoprivrede pokrenulo u saradnji sa ministarstvom finansija, Milanka Stevanović je rekla da je prvenstveni cilj da se pomogne kako domaćinstvima u kojima žive stariji, tako i da se obezbede podsticajna sredstva za mlade ljude koji žele da ostanu na selu.

Jedna od tema današnjeg obraćanja javnosti OO G17 plus bio je i osvrt na trodnevni seminar “Tehnike sprovodjenja izborne kampanje” koji je održan proteklog vikenda u Valjevu u organizaciji Centralnog izbornog štaba G17 plus Beograd i OO G17 plus Valjevo. Za organizaciju ovog događaja OO g17 plus dobio je i plaketu, a četiri člana ove stranke krajem leta otputovaće u uzvratnu posetu u Belfast.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…