infakt__frame.jpgDemokratska stranka Srbije sinoć je održala konferenciju za novinare. Cilj ovog skupa je sumiranje rezultata rada Demokratske stranke u protekle dve godine.Tokom 2005. godine započet je veliki broj projekata i došlo je vreme da se neki od tih projekata i planova koji su evidentirani u budžetu i svim onim razvojnim planovima vlade Republike Srbije implementira na terenu ove godine.
Prema rečima predsednika političkog saveta Radivoja Obradović, Valjevo je jedan od najvećih gradova u Srbiji koji je nekada imao mnogo jaču privredu nego u ovom trenutku. Iz tog razloga, trenutno, u planu je pokretanje što je moguće više aktivnosti , projekata, novih radnih mesta i omogućavanje građanima da bolje žive, kao i podizanje životnog standarda .

Jedan od razloga dolaska predstavnika političkog saveta DSS-a je turizam, koji je jedna od razvojnih tački Srbije .Vlada Republike Srbije je odvojila značajna sredstva i izabrala turizam kao jedan od svojih prioriteta.
Pokretanje turizma znači i brojne kapitalne investicije kao na primer:izgradnja žičare na Divčibarima i brojni prateći sadržaji.

Radivoje Obradović je ovom prilikom istakao da DSS Valjevo vidi kao jedan od razvojnih centara čitave Srbije, da ideja i mogućnosti ima mnogo i da je na njima da zajedničkim snagama pronađu najbolje puteve ka realizaciji svih projekata. Stvoreni su svi potrebni uslovi da Valjevo krene da se razvija značajno brže u periodu koji je pred nama.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…