SUNČANI SAT, priznanje koje ove godine deseti put dodeljuju Klinički centar Srbije i “”Viva””, časopis posvećen zdravlju i zdravom životu, najveće je priznanje u našem zdravstvu. Žiri sastavljen od naučnika, lekara, uglednih ličnosti i novinara doneo je odluku da u 2005. godini Zdravstveni centar Valjevo bude počastvovan ovim priznanjem. h ličnosti i novinara doneo je odluku da u 2005. godini Zdravstveni centar Valjevo bude počastvovan ovim priznanjem.@@@
Tri statuete Sunčanog sata, verne kopije spomenika postavljenog 1995. godine pred zdanjem Poliklinike Kliničkog centra Srbije, dodeljene su 27. decembra – na dan ove najveće i najznačajnije srpske medicinske institucije. Dobijaju ih zdravstvena ustanova, tim i lekar, koji su po predlozima kolega i pacijenata svojim znanjem, stručnošću, predanošću i plemenitošću obeležili godinu za nama.
To priznanje je već deset godina najlepši način da se ono što zaista vredi u našem zdravstvu obelodani i sačuva od zaborava. Nagrada stručnoj i naučnoj delatnosti u oblasti zdravstva – Sunčani sat, ustanovljena odlukom Upravnog odbora Kliničkog centra Srbije od 24.09.1995. godine, tradicionalno je dodeljena i ove godine povodom 27. decembra – Dana Kliničkog centra Srbije. Za najbolju ustanovu u Srbiji proglašen je Zdravstveni centar Valjevo, a ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas predložili.
Ostvareni nivo zdravstvene zaštite ne bi bio moguć baz Vaše podrške i ulaganja u vidu samodoprinosa. Za postignute rezultate zaslužni ste zajedno sa kolektivom Zdravstvenog centra i želimo da radost zbog ostvarenog rezultata podelimo sa Vama. Nadamo se da ćemo i u narednom periodu zajednički raditi na unapređenju zdravstva valjevskog kraja, na dobrobit svih naših građana.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…