infakt__frame.jpgNa kraju ove 2005. godine želimo da se sećamo samo onoga što je dobro bilo i da to bude podsticaj za narednu godinu, istakla je Vidosava Džagić, predsednica Regionalne privredne komore Valjevo na tradicionalnoj svečanoj dodeli godišnjih nagrada RPK za najbolje poslovne i preduzetničke rezultate ostvarene u 2005. godini.
Ove godine sa područja RPK za godišnju nagradu bilo je predloženo 10 velikih preduzeća, 10 srednjih, 12 malih, 4 preduzetnika i jedno poljoprivredno gazdinstvo.
Stručni žiri je na osnovu propisanih kriterijuma doneo odluku da Zlatno priznanje za najbolje poslovne i preduzetničke rezultate za velika preduzeća dodeli firmi “Farmakom MB” iz Šapca, srebrno “Mlekari” Šabac, a bronzano “Granit peščaru” iz Ljiga.
Zlatno priznanje za poslovanje u kategoriji srednjih preduzeće pripalo je firmi iz Cerovca “Galeb group”, a srebrno priznanje dodeljeno je valjevskom preduzeću “Ingrapomni”.
Bronzano priznanje u oblasti srednjih preduzeća pripalo je preduzeću “Tina 2000” iz Šapca. Za najbolje poslovne rezultate u oblasti malih preduzeća, žiri Komore je zlatnim priznanjem nagradio firmu “Zadrugar” iz Ljubovije. Takođe u oblasti malih preduzeća, srebrno priznanje pripalo je “Autocentru Petrović” iz Šapca, a bronzano lozničkom preduzeću “Eling”. Godišnja nagrada za najboljeg preduzetnika na području centra Valjevo dodeljena je Draganu Tešiću ,vlasniku SZR “Strugara” iz Crvene Jabuke u opštini Ub. Sa područja Šapca priznanje za najboljeg preduzetnika uručeno je SZR “Jugohulahop”.
Za najbolje poljoprivredno gazdinstvo godišnju nagradu dobio je Dragan Marjanović iz Banjana.
Posebna nagrada za unapređenje kvaliteta i zaštite životne sredine uručena je “Mlekari” Šabac.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…