infakt__frame.jpgOO Socijalističke narodne stranke izdao je saopštenje za javnost u kome se kaže:
Poslednjih dana građani Valjeva su “bombardovani” neargumentovanim i prizemnim napadima na rukovodstvo SNS Valjeva. Ovi napadi nisu nikakva slučajnost, naprotiv, imaju svoj uzrok i jednog-samo jednog autora.
Članstvo i simpatizeri stranke prepoznaju “isti rukopis” u ovim napadima koji su izazvani strahom od rasta naše popularnosti, posebno predsednika Opštinskog odbora, koji se pokazao beskompromisnim borcem protiv svakog megalomanstva, političkog pljuvanja i vređanja. Skrivenom autoru i koordinatoru ovih napada posebno bode oči naše zalaganje za racionalnije ponašanje u poslovanju i organizaciji pojedinih ustanova. Time se izgkeda zadire u ono, tom autoru najvažnije i najsvetije – prvenstveno lični i materijalni interes.
U ovom orkestriranom, ali i raštimovanom napadu, autor traži podršku od svih i svakoga-traži, ali na njegovu žalost-istu nije i neće dobiti, jer sada svi vide njegove providne namere, njegovu moralnu i ljudsku “golotinju” i ništavnost – svi osim rukovodstva jedne Partije, njegove.
Autor ovih napada, sigurni su u Opštinskom odboru SNS Valjeva – nije ni svestan, da ovoga puta i ovim potezima samo ubrzava početak svog pada, moralnog, političkog i ljudskog.
Zato članstvo SNS Valjeva i poručuje – Nastavi tako i dalje. Tvoji napadi su naša najbolja raklama i dokaz da smo na pravom putu, i mi i predsednik našeg Opštinskog odbora – stoji u saopštenju za javnost Socijalističke narodne stranke.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…