infakt__frame.jpgOO G17 plus sinoć je održao konferenciju za novinare povodom gostovanja člana skupštinskog odbora za zakonodavstvo vlade Republike Srbije Vladimira Homana.
Tema konferencije bila su politička dešavanja na nivou Republike Srbije. Vladimir Homan je ovom prilikom istakao da su prioriteti poslednjih nekoliko nedelja početak pregovora o stabilizaciji sa Evropskom Unijom, priprema za početak pregovora o konačnom statusu Kosova i rad na budućem ustavu Republike Srbije.
Prema rečima Vladimira Homana aktivirane su i blanko ostavke nekih poslanika G17plus, iz razloga što su sat vremena pre glasanja odlučili da pređu u nezavisne poslanike i ne podrže ni izglasavanje budžeta, kao ni jedan zakon za koji se ova stranka bori .
Iznošenje neistina u javnost ne može doneti ništa dobro u odnosima između stranaka, ni gradu u kome živimo, rekao je Aleksandar Gajić predsednik opštinskog odbora.
G17 PLUS očekuje da će veliki broj građana podržati akciju ” Navijaj za Srbiju “, jer je himna “Hej Sloveni” himna SFRJ, države koja više ne postoji.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…