infakt__frame.jpgU Školskom dispanzeru Doma zdravlja od 1. novembra radi Savetovalište za mlade uz slogan “Dođite da razgovaramo”. Savetovalište je namenjeno osnovcima, srednjoškolcima i studentima. Savetovalište je otvoreno svakog radnog dana od 15 – 19 sati, uz dežurstvo lekara specijalista Doma zdravlja, a termini se mogu zakazati lično ili na telefone 295-457 i 295 – 458.
Savetovalište je otvoreno posle dužih priprema koje su zahtevale oslobađanje prostorija, nabavku određene opreme kao i obezebeđivanje određenih kadrova koji će raditi u savetovalištu, rekao je dr. Branko Kapetanović.
– Savetovalište je počelo da radi mimo svih očekivanja. Deo ekipe koja radi u savetovalištu čine dr. Vesna Stojnić, koja se u savetovalištu bavi bolestima zavisnosti, dr. Nikola Simović, ginekolog i dr. Dragica Mirković pedijatar. Mi u ovom savetovalištu nećemo da se bavimo lečenjem već da razgovorom i preventivom sprečimo da dođe do određenih problema.
Ponedeljak, utorak i sreda posvećeni su reproduktivnom zdravlju – ponedeljkom radi psiholog, utorkom pedijatar, a sredom ginekolog. Četvrtak je odvojen za bolesti zavisnosti, a petak za pitanja ishrane i psihosomatskih poremećaja. Savetovalište je otvoreno svakog radnog dana od 15 – 19 sati, uz dežurstvo lekara specijalista Doma zdravlja, a termini se mogu zakazati lično ili na telefone 295-457 i 295 – 458.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…