infakt__frame.jpgOO G17 plus danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je Aleksandar Gajić ,predsednik OO govorio o strateškom razvoju zdravstva u 2006 godini. Gajić je istakao da su potrebe građana koje su iskazane, pre svega u pružanju i primanju zdravstvene usluge, jedan parametar, a da su mogućnosti države i finansijsko obezbeđenje tih potreba drugi parametar. Usklađivanje potreba je najvažniji zadatak novih reformskih zakona, dodao je Gajić.

U ovom trenutku mogućnost održivog razvoja i finansiranje iz zdravstvenog fonda je prioritet i treba da bude usklađen sa evropskim standardima, istakao je Gajić.

Što se tiče KO, pre dva dana je započela akcija u kojoj učestvuju nadležne službe opštine Valjevo i određene službe ZC Valjevo u kojoj se vrše anketiranja korisnika zdravstvenih usluga na seoskom terenu. Akcija se sprovodi u cilju utvrđivanja da li su korisnici zdravstvenih usluga zainteresovani za zadržavanje svojih mesnih ambulanti, rekao je Gajić i dodao da OO G17plus u potpunosti podržava ovu akciju.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…