infakt__frame.jpgNovi predsednik OkO DSS je Slavoljub Perišić i time je ova stranka završila konstituisanje svih organa predviđenih statutom usvojenim na velikoj Skupštini stranke u junu mesecu.
– Očekujemo da će OkO u narednom periodu dati svoj doprinos kada je u pitanju promovisanje politike DSS i rezultata te politike među biračima Kolubarskog okruga. Mi smatramo da je politika koja se sada vodi u okviru stranke i Vlade najbolja za Srbiju i daje rezultate. Reforme koje se sprovode od naših ministara sada treba od strane OkO da budu predstavljene građanima. To znači da se sa građanima mora komunicirati licem u lice, da se čuju problemi, sugestije i primedbe i na taj način da vidimo šta treba popraviti. Kao stranka koja je odlučila da rešava probleme građana moramo sve evidentirati, naći instrumente za rešavanje problema i da ni od jednog problema ne bežimo.
Kolubarski okrug i Valjevo uvek su imali važnu stranačku organizaciju koja je imala dobre rezultate i odlikovala se operativnošću i efikasnošću. Kolubarski okrug ima niz problema, ali DSS kao stranka koja je na vlasti i vodi Vladu RS ima zadatak da te probleme rešava.
– Ojačaćemo organizaciju, mobilisaćemo članstvo i na taj način ćemo postići ono što želimo: da stranka bude vodeća i da postigne dobar rezultat na izborima kad god oni bili. U tom smislu i poručujem građanima da će u DSS imati solidnog partnera koji će izlaziti njima u susret i imati sluha da čuje probleme.
Moj osnovni cilj i cilj OkO je da dovedemo stranku na nivo koji zaslužuje, da se uspostavi komunikacija sa građanima i svim drugim strankama u Kolubarskom okrugu, da se izvrši jedna opšta mobilnost u DSS-u i da se dobro pripremimo za naredne izbore kako bi imali što bolje rezultate, istakao je novoizabrani predsednik OkO DSS Slavoljub Perišić.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…