infakt__frame.jpgU hotelu Grand sinoć je održana tribina Liberalno demokratske frakcije čiji je gost bio Goran Petrović, bivši načelnik službe državne bezbednosti. LDF će od 5 novembra ove godine zvanično postati stranka koja ima jasan politički program, a sa kojim je u kampanji “Srbiji se žuri” upoznala građane. Cilj kampanje je ohrabrivanje onih gradjana koji ne prihvataju da je dominantna politika u Srbiji nešto sto se ne može promeniti.
Goran Petrović je istakao da je veoma značajna podrška Liberalno demokratskoj frakciji u kampanji “Srbiji se žuri” i da je to pravi pokazatelj da je ovakva politička opcija potrebna Srbiji.
Vlada Zorana Đinđića krenula je istinski i ozbiljno da reformiše postojeće društvo.

Čedomir Jovanović sada lider LDF, stupio je na političku scenu 1996 godine kao vođa studentskih demonstracija protiv Slobodana Miloševića. Od tada i datira njegovo prijateljstvo sa Zoranom Đinđićem.
LDF okuplja ljude slobodoumnih ideja, pre svega ljude demokrate proevropski orijentisane odnosno ljude kojima je ideja da se Srbija što pre uključi i integriše u Evropu i evropske svetske tokove, tako da su vrata LDF otvorena svim ljudima koji podržavaju ovakve stavove, rečeno je na jučerašnjoj tribini.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…