Na jučerašnjem jedanaestom zasedanju SO Valjevo odbornici su jednoglasno usvojili rebalans budžeta, a doneta je i odlika o pristupanju izmene Statuta opštine Valjevo. Bez rasprave usvojeni su izveštaja o radu i programima rada ustanova čiji je osnivač opština, kao što su Regionalna Televizija, Napred i Radio Valjevo. Jednoglasno je usvojen i izveštaj o radu i program rada JP Opštinska stambena agencija.
Na jedanaestom skupštinskom zasedanju doneta je i odluka o kupoprodaji nepokretnosti za izgradnju azila za pse. Izveštaj anketnog odbora koji je imao zadatak da utvrdi eventualne nepravilnosti nastale prilikom rekonstrukcije zgrade SO takođe je usvojen.
Na ovom zasedanju za v.d. direktora Doma kulture imenovan je Stanko Terzić, za direktora Narodnog muzeja Vladimir Krivošejev, Međuopštinskog istorijskog arhiva Aleksa Tomić i Radio Valjeva Mijo Stojkanović.
Najviše polemike izazvalo je usvajanje odluke o davanju saglasnosti na cene komunalnih usluga, a nadležnost za donošenje odluke o formiranju cene grejanja prešla je na SO.
Informacija o aktivnostima na realizaciji projekta toplifikacije skinuta je sa dnevnog reda na predlog nezavisne odborničke grupe. ktivnostima na realizaciji projekta toplifikacije skinuta je sa dnevnog reda na predlog nezavisne odborničke grupe. @@@

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…